Home / Nieuws / Weekenders 2 Kampioen heren B klasse

Weekenders 2 Kampioen heren B klasse

Vrijdagavond 29 maart ontmoetinscentrum De Paulus te Winssen

Als je ontmoetingscentrum De Paulus binnen komt hangt er een warme sfeer van gezelligheid en wordt je hartelijk welkom geheten. Dit in combinatie met een reeds gezellige drukte geeft aan dat er weer iets te gebeuren staat vanavond.

Weekenders 2 kan kampioen worden en dat is in dit gezellige dorp niet onopgemerkt gebleven, er blijven mensen binnen komen. Weekenders 2 heeft deze avond 4 setpunten nodig, en dat niet tegen de minste tegenstander, hun mede verenigingsleden van Weekenders 3 mogen aantreden en zijn voornemens te zorgen voor een feestje, echter niet door de punten beschikbaar te stellen.

Een reden voor een feestje kunnen ze altijd wel vinden, maar vanavond is de hoofd prioriteit om 1 of meer punten bij Weekenders 2 weg te kapen. Als dat lukt kunnen ze atijd nog gaan feesten om het feit dat ze nog geen kampioen zijn.

In de kantine is er al een gezellige drukte, dus we besluiten vanaf de tribune de wedstrijd te gaan volgen, hier is het ook druk. Het dorp is echt uitgelopen voor deze plaatselijke derby.

We aanschouwen een leuke gelijk opgaande wedstrijd, mooi volleybal en vooral sportief plezier in het veld. De eerste helft van de sets blijven de teams bij elkaar, en soms loopt een team even een paar punten uit. De opstelling van de spelers is een sleutel tot succes, Weekenders 2 heeft een constante setup en in de optimale indeling kunnen er meerdere voorspelers in stelling worden gebracht die met een strakke smash het verschil in punten door kunnen trekken naar de winst in de set.

Uiteindelijk moet Weekenders 3 in deze atractieve wedstrijd zijn meerdere erkennen in Weekenders 2 en wordt de wedstrijd met een klinkende 0-4 afgesloten.

Wie denkt dat het dan gebeurd is en de teams zich kunnen gaan douchen worden nogmaals enorm verrast door de binding in dit dorp. De barkeeper zorgt dat de dorst van de moe gestreden spelers snel gelest kan worden met een heerlijk biertje en de plaatselijke fanfare begint te spelen. Het publiek komt binnen om de spelers te feliciteren met het behaalde kapioenschap.

Ook het bestuur van Recreatief Volleybal Maas – Waal – Rijn is aanwezig, Wim, Ida & Martin mogen het team huldigen en van een heerlijke kampioenstaart voorzien. Bier en taart blijkt een uitstekende combinatie te zijn. Nadat de fanfare met zijn feestelijk repertoire het feest heeft gestart staat er in de Paulus een Dj klaar om het feest te vervolgen.

Het bleef nog lang gezelliig in Winssen.

Link naar de fotopagina

Check Also

Voorzitter nieuws 21

De website krijgt groot onderhoud! Het oude programma is verwijderd, de teams worden opnieuw ingedeeld …

2 reacties

  1. Een verdiend kampioenschap.ongeslagen.13x winst en 1 gelijkspel.rh3 bedankt voor een leuke,sportieve wedstrijd, we moesten er vol voor gaan.op naar de a-poule met 2 doelstellingen. 1. rh1 een paar puntjes afsnoepen en 2.niet degraderen. Mvgr weekenders rh2

  2. Teunis van Aalst

    Proficiat Weekenders 2 met het behaalde kampioenschap in de B klasse en succes volgend jaar in de A klasse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.