Home / Disclaimer

Disclaimer

Recreatief Volleybal Maas – Waal – Rijn streeft ernaar actuele, correcte, complete en toegankelijke informatie via deze website te geven, maar kan niet garanderen dat alle informatie (te allen tijde) juist is. Recreatief Volleybal Maas – Waal – Rijn is dan ook niet aansprakelijk voor onvolledigheden en/of onjuistheden op deze website. Ook is Recreatief Volleybal Maas – Waal – Rijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Aan informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Recreatief Volleybal Maas – Waal – Rijn met zorg bepaalt naar welke sites wel of niet wordt verwezen, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor gebroken links en de inhoud van internetpagina’s waarnaar verwezen wordt.

Het is toegestaan vanaf een andere website een link op te nemen naar deze website. U kunt daarvoor als adres www.recvol.nl gebruiken.

Foto´s en andere afbeeldingen die op deze website gebruikt worden, mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Recreatief Volleybal Maas – Waal – Rijn worden gebruikt.

Als u op deze website pagina´s tegenkomt die in uw ogen onjuiste informatie bevatten of informatie die niet volledig is, dan kunt u een e-mail sturen aan: web@recvol.nl.