Home / Nieuws / Word jij onze nieuwe volleybaltrainer?

Word jij onze nieuwe volleybaltrainer?

ISALA ’77 is een dynamische volleybalvereniging in het hart van Maas en Waal in Beneden-Leeuwen die iedereen iets te bieden heeft.

Bij ISALA ’77 kun je de volleybalsport beoefenen vanaf jonge leeftijd (6 jaar) tot zelfs 80 jaar en ben je wekelijks actief. Naast een- of tweemaal trainen per week is er de mogelijkheid om echt prestatie te leveren en competitie te spelen bij de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) of bij de recreantencompetitie Maas & Waal/RECVOL.

Sinds kort is ISALA ’77 gestart met No Jump Volleybal, volleyballen met minder springen, minder explosief, maar wél de snelheid in het spel behouden én het o-zo-belangrijke wedstrijdelement.

Lekker bewegen, sociale contacten en vooral gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor onze vereniging; kortom een leuke vereniging waar geen drempels zijn en iedereen welkom is.

Voor onze No Jumpers en onze damesrecreanten zoeken wij met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 op de woensdagavond een enthousiaste en gemotiveerde

TRAINER

Wij zoeken iemand die zelf volleybalt of gevolleybald heeft, die enthousiasme voor de sport, teamgeest en volleybaltechniek over kan brengen op deze enthousiaste groep recreatieve volleyballers.

Je maakt deel uit van een groep van 6 trainers die samen zorgen voor enorm veel spelplezier op bij de teams passend niveau. ISALA ’77 ondersteunt je met kennis en, indien nodig, ook opleiding.

Uiteraard is een passende vergoeding beschikbaar. De trainingstijden zijn op de woensdagavonden van 19:30 – 20:45 uur.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail aan communicatie@isala77.nl of kijk voor meer informatie over onze vereniging op www.isala77.nl

Check Also

Han Helmink overleden

Met grote verslagenheid hebben we het trieste nieuws ontvangen dat de oprichter van RECVOL Rivierenland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.