Home / Nieuws / Wedstrijd programma 2019-2020

Wedstrijd programma 2019-2020

Recvol Rivierenland logo 09

Beste volleyballers/sters,

Het nieuwe programma is weer gereed en staat online.

Wij zijn er met z’n allen weer in geslaagd, denken wij zelf, om een mooi programma samen te stellen waarin weer vele uitdagingen gaan komen. Het totaal aantal teams is uitgebreid met 3 en geeft dus aan, dat het bestaansrecht voor recreatief volleybal met een competitie element nog zeker aanwezig is en leeft onder ons.
Daarom blijven wij ons inzetten voor jullie om hopelijk aan het einde van het nieuwe seizoen tevreden achterom te kunnen kijken.

De beker competitie indeling wordt komende maand ook ingedeeld, indien je na het bekijken van de competitie indeling nog twijfelt, geef het dan zsm door aan wedstrijd@recvol.nl, dan voegen we jou team nog toe aan de bekercompetitie.

Door de toevoeging van 3 “nieuwe” teams in de heren competitie hebben we een heren tweede klasse toegevoegd, op basis van de inschrijvingen icm de resultaten van afgelopen seizoen hebben we 4 klassen gecreëerd met het juiste spelniveau.

De wedstrijden zijn met grote zorg ingedeeld, het kan echter zijn dat je een wedstrijd wilt verzetten, dit kan tot 30 september vrij gedaan worden, daarna geldt het wedstrijdreglement (dus max. 2 wedstrijden), let dus goed op bij de start van het seizoen.

Om af te sluiten wil ik jullie aandacht nog even vragen voor de site www.recvol.nl Iedere vereniging en zelfs ieder team heeft hier zijn eigen pagina, voorzie ons van informatie hierop en een foto van jullie team, want wat is er nou leuker dat je als voorbereiding op de wedstrijd al kunt zien tegen welk team je speelt. Inzenden kan aan web@recvol.nl.

Voor iedereen een (vooral) sportief seizoen en dat jullie maar weer gaan voor het hoogst haalbare.

Namens het bestuur van RECVOL Rivierenland en Maas & Waal Recreanten Competitie,

Teunis van Aalst, voorzitter RECVOL Rivierenland
Wim van de Logt, voorzitter Maas & Waal recreanten competitie

PS de geprinte versie van het programma wordt begin augustus bezorgd bij de adviesraadleden!

maasenwaal_kleur

Check Also

Stop volleybal seizoen 2019/2020

Deze laatste nieuwsbrief van dit seizoen is vanwege het feit dat de hele wereld inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.