Home / Nieuws / Maas & Waal Nieuws / Voorzitters nieuws 1

Voorzitters nieuws 1

Seizoen 2020/2021 is in zijn geheel nu te zien op de website. In het totaal zijn er 761 wedstrijden ingezet en dat was een enorme klus waar diverse avonden aan gewerkt is door beide besturen. Op 23 september trappen de dames van Atalante 3 om 19.30 uur af tegen Isala 77 1 en de voorlopige afsluiter staat op 27 mei 2021 en dat zijn de heren van Phoenix 3 tegen DVC 68.  De uitdaging blijft of wij het seizoen ongeschonden doorkomen maar laten we daar gewoon vanuit gaan. De teams zullen zelf voor de andere uitdaging moeten zorgen, wie worden de nieuwe kampioenen ? Blijf gezond en neem de regels in acht en veel succes. De website is iets gewijzigd en kijk maar eens goed naar de nieuwe versie.

De dames poule binnen RECVOL is er niet meer. Er waren te weinig inschrijvingen en met medewerking van Maas&Waal zijn onze dames teams, die zich wel ingeschreven hadden, in de diverse klassen binnengekomen, afhankelijk van sterkte/inschatting met dank aan Maas&Waal.

Wij willen tevens aandacht vragen voor het z.s.m. up to date maken van de verenigingspagina’s met de daarbij behorende teams zoals het plaatsen van de meest recente foto een verdere gegevens. De meest actuele wijzigingen, van welke aard dan ook, zijn steeds te vinden op de website. Blijf de website dan ook altijd goed volgen. Wij wensen iedereen veel succes en m.n. veel speelplezier in het komende seizoen.

Teunis van Aalst & Wim van de Logt,

Voorzitters RECVOL Rivierenland * Maas & Waal Recreanten volleybal

Check Also

Voorzitter nieuws 7

Helaas heeft de regering moeten besluiten om de amateursport (weer) stil te leggen omdat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.