Home / Nieuws / Maas & Waal Nieuws / Voorzitter nieuws 8

Voorzitter nieuws 8

Helaas, helaas alle volleybal vrienden en vriendinnen,
Ook wij hadden graag gezien dat jullie nu al volop bezig waren in de diverse competities maar helaas heeft het nog steeds ronddwalende Corona virus het er nog steeds niet van laten komen dat wij onze lievelingssport kunnen bedrijven.
De competitie was al voor de eerste helft stopgezet maar nu gaat ook de tweede helft niet door.
Alles aangescherpt t/m 9 februari maar daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven en zeker niet voor groepssporten zoals wij beoefenen, hierna zal het nog wel langer duren voordat wij weer verder kunnen.
Als wij het schema bekijken is het onmogelijk om e.e.a. nog voor elkaar te krijgen en daarmee kunnen wij eigenlijk wel vaststellen dat ook dit seizoen voorbij is.
Wij hebben de wedstrijdschema’s op de website verwijderd want daar doen we dit seizoen tenslotte toch niets meer mee, dat geeft in ieder geval een beter overzicht zoals het er nu voor staat.
Indien er mogelijk toch wedstrijden vriendschappelijk gespeeld kunnen worden kunnen we deze altijd nog op de site gaan plaatsen, al lijkt het hopen tegen beter weten in.
Voor dit seizoen zal er dus ook weer geen kampioen(en) zijn maar de positieve kant, ook geen degradant(en).
Hoe wij dit als besturen verder gaan aanpakken voor volgend seizoen gaan wij met z’n allen nog overleggen maar zoals altijd proberen wij jullie op tijd op de hoogte te brengen en te houden van de ontwikkelingen.
Dit alles valt of staat uiteraard met het Corona virus, de varianten, de inentingen maar waar wij ons zeker aan vasthouden; de adviezen van de RIVM en de sportbonden.
Tot de volgende berichtgeving.
Besturen Maas & Waal en RECVOL

Check Also

Voorzitter nieuws 7

Helaas heeft de regering moeten besluiten om de amateursport (weer) stil te leggen omdat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.