Home / Nieuws / Maas & Waal Nieuws / Voorzitter nieuws 4

Voorzitter nieuws 4

Covid-19 blijft de gemoederen bezig houden. Hierbij de laatste stand van zaken met de wijzigingsverzoeken zoals die momenteel bij het bestuur bekend zijn.

Time Out:
De kleedkamers in de sportzaal kunnen gewoon gebruikt worden, maar dat geldt helaas niet voor de douches. Dus omkleden kan wel (ieder team een eigen kleedkamer), maar niet douchen na de wedstrijd. Ook is de kantine niet in gebruik en is de ingang weer via het schoolplein en NIET via de hoofdingang.

Flamingo’s:
Met veel spelers die werkzaam zijn in de zorg en een grote groep spelers die tot de risicogroep behoren durven de beide dames- en de beide herenteams van Flamingo’s het momenteel niet aan om met de competitie te starten. In overleg met het bestuur is er besloten om alle wedstrijden uit de 1e seizoenshelft van de 4 teams van Flamingo’s te laten vervallen. Als de ontwikkelingen met betrekking tot corona het toelaten zullen de 4 teams vanaf de 2e seizoenshelft weer aansluiten, maar dan wel buiten mededinging.

SIOK:
De beide damesteams hebben even overwogen om als 1 gecombineerd team door te gaan, maar er is toch besloten om beide teams terug te trekken uit de eerste competitiehelft. Ook deze teams hebben de intentie om vanaf 1 januari 2021 weer (buiten mededinging) aan te sluiten.

Weet in ieder geval dat we als bestuur soepel zullen omgaan met alle verzoeken om wedstrijden te verzetten. Als wedstrijden uit de 1e seizoenshelft moeten worden verzet, probeer dan wel een alternatieve datum te vinden die ook in diezelfde seizoenshelft valt. Maar de regel dat je maximaal 2 wedstrijden per seizoen mag verzetten zal dit jaar niet heel strikt worden gehandhaafd. Tenzij er natuur misbruik van gemaakt wordt, maar dat verwachten we niet.
We zijn blij dat er gevolleybald kan worden en we gaan er vanuit dat we dat ook op een veilige manier kunnen blijven doen. Dat vinden we nu even belangrijker dan strikt onze regeltjes na te leven en te handhaven.

Met sportieve groet en blijf gezond.

Het bestuur van de M&W Recreanten Volleybalbond

Check Also

Voorzitter nieuws 8

Helaas, helaas alle volleybal vrienden en vriendinnen, Ook wij hadden graag gezien dat jullie nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.