Home / Nieuws / Maas & Waal Nieuws / Voorzitter nieuws 3

Voorzitter nieuws 3

De competitie is begonnen!

Inmiddels zijn de dames de reguliere competitie op 23 september gestart, en daarmee is het seizoen 2020/2021 begonnen. Terug denkend en kijkend naar het afgelopen seizoen is iedereen naar mijn mening met een kater blijven zitten. Hoe het komende seizoen eruit gaat zien is nog niets van te zeggen. Helaas steken de positieve testen meer en meer de kop op en worden regio’s steeds gevaarlijker.

Ook wij snappen dat het niet makkelijk is, iedereen wilt verbintenis en heerlijk sociaal met elkaar omgaan en daarom hebben jullie ook gekozen voor de volleybal sport; gezellig en sportief en daarna heerlijk bijpraten en borrelen met elkaar. Laten we hopen dat het zo kan blijven maar er ligt (wederom) een vijand op de loer en dat heet: Covid-19 !

Bij de aanvang van het nieuwe seizoen zijn er helaas ook teleurstellende maar begrijpelijke berichten bij ons binnen gekomen, de dames van GO ’97 2 ,de heren van Atalante 2 de heren van De kozakken en het gemengde team van Davo hebben zich terug moeten trekken vanwege diverse redenen die variëren van angst rondom de oplaaiende Corona besmettingen t/m onvoldoende spelers meer om aan de competitie deel te nemen. Jammer maar wij hebben er veel begrip voor, ook wij weten dat deze onder normale omstandigheden wel mee hadden gedaan of kunnen doen. De Kozakken doen nog wel mee in de beker competitie en hopen het komende jaar op aanvulling dus wie weet…..

Laten we met z’n allen voorzichtig met elkaar omgaan en volg vooral de richtlijnen van het RIVM, lees goed de richtlijnen in de sportzaal. Wij volleyballers gaan graag douchen na de wedstrijd maar wellicht is het toch verstandiger om even te wachten en het thuis te doen. Een biertje drinken (indien dit mogelijk is) is en blijft lekker en gezellig maar blijf op “veilige” afstand van elkaar. Voel je je sowieso niet helemaal fit, blijf dan vooral thuis.

Iedereen heel veel succes voor het komende seizoen en wij blijven alles met spanning volgen.

Namens besturen RECVOL Rivierenland en Maas & Waal Recreanten Competitie
Teunis van Aalst en Wim van de Logt

 

 

Check Also

Voorzitter nieuws 7

Helaas heeft de regering moeten besluiten om de amateursport (weer) stil te leggen omdat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.