Home / Nieuws / Voorzitter nieuws 15

Voorzitter nieuws 15

Update competitie verloop RECVOL Rivierenland

Heren Topklasse: het ziet er naar uit dat het “gevecht” gaat tussen Isala 77/Blok 69 (zijn een samenwerking aangegaan in de Topklasse) en Olympia 1 als het gaat om het kampioenschap.

Heren hoofd klasse: Waalkanters staan strak bovenaan en er zal heel wat moeten gebeuren willen die de titel niet binnen halen dit seizoen. De enige bedreigende factor kan Neder-Betuwe zijn maar ligt vooral aan het resultaat van de onderlinge wedstrijd.

Heren eerste klasse: Lingeboys en Odysseus 1 gaan onderling uitmaken wie er zich kampioen mag kronen dit seizoen maar Lingeboys ligt met 4 punten voorsprong goed op koers.

Gemengd hoofd klasse: Blok 69 heeft dit seizoen de kans gegrepen om met de welbekende kampioensshirts aan de haal te gaan in een rechtstreeks duel met Tivoc 1 zijn zijn ze kampioen geworden.

Gemengd eerste klasse: Odysseus aan de leiding met 22 punten maar op slecht 3 punten achterstand staat Keep Fit te trappelen om de eerste positie over te nemen. Wij zullen tegen het einde van de competitie zien wie het sterkst geweest is.

De dames nemen deel in de competitie van Maas & Waal echter deze afdeling heeft besloten om de competitie geen officieel vervolg te geven zodat daar geen kampioen of degradant komt dit seizoen.

De beker competitie gaat wel gewoon door voor Maas & Waal (en uiteraard ook voor RECVOL Rivierenland) en dit wordt nog een hele opgaaf om alles op tijd rond te hebben.

Teunis van Aalst,
Voorzitter RECVOL Rivierenland.

Check Also

Team zoekt trainer

Wij, ambitieus heren volleybalteam van sportvereniging Olympia uit Ochten, zoeken een train(st)er. Wij zijn een …

Één reactie

  1. Na de 0-4 afgelopen week bij WHV-Lingeboys in de Heren eerste klasse, staan we zelfs op 5 punten voorsprong. Dat zou zelfs kunnen betekenen dat het deze week de kampioenswedstijd kan worden op bezoek bij SVB in Beesd.
    We gaan het zien!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.