Home / Nieuws / Maas & Waal Nieuws / Stop volleybal seizoen 2019/2020

Stop volleybal seizoen 2019/2020

Deze laatste nieuwsbrief van dit seizoen is vanwege het feit dat de hele wereld inmiddels helaas geconfronteerd is met het corona virus.
N.a.v. de berichtgeving van 23 maart 2020 hebben wij (ook) het besluit genomen om per direct een einde te maken aan de gewone-, alsook de bekercompetitie en dit ook in navolging van de Nevobo.

Helaas moeten wij dit seizoen als verloren beschouwen als het gaat om de kampioenen maar is er tevens weer een voordeel, niemand zal degraderen. Ons uitgangspunt is dan ook dat wij volgend seizoen gaan starten zoals wij dit seizoen begonnen zijn er vanuit gaande dat wij een zelfde aantal teams volgend seizoen weer mogen begroeten cq inschrijven.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de sportieve inzet en vinden wij het jammer dat wij niet zover gekomen zijn om de kampioenen te feliciteren en af te kunnen sluiten met een mooie bekerfinaleavond maar laten wij maar zeggen dat wij dit dan allemaal tegoed houden richting het komende seizoen. Iedereen alvast een prettige vakantie en zoals altijd, geniet van alles maar kom gezond en zonder blessures terug EN: let op elkaar, wij kunnen het allemaal gebruiken in deze tijd.

Check Also

Volleybalwedstrijden

Beste volleyballers, Gezien de zeer recente berichtgeving vandaag (12 maart 2020) van zowel de KNVB …

2 reacties

  1. Teunis van Aalst

    Hallo Edgar, deze situatie is in de historie, voor zover wij terug kunnen kijken, nog niet voorgekomen maar maakt ons eigenlijk ook niet zoveel uit. Het seizoen 2019/2020 moet gewoon gezien worden als een verloren seizoen en dat er dus in feite niets gedaan is. Helaas, ook voor die teams die “strak” bovenaan stonden.

  2. Ja het is begrijpelijk dat jullie dit besluit genomen hebben. Wel nog een vraag: is het in de historie voorgekomen dat alle teams van één vereniging bovenaan staan zoals nu bij Odysseus het geval is? Want alle Odysseusteams hebben in de stand gemiddeld het hoogste aantal punten per wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.