Home / Verenigingen / vv Kozakken

vv Kozakken

Contact vereniging Kozakken (Zoelen)

Bert van Hemert
telefoon 06 2181 0800
e-mail: g.hemert25@upcmail.nl

Informatie:
Volleybalvereniging De Kozakken bestaat al zeer lang en heeft een rijke historie.
Begonnen als kleine volleybal club groeide het uit naar een grote club met 6 teams (3 dames en 3 heren) in de Nevobo competitie maar helaas is het ledenaantal dusdanig geslonken dat er nu nog slechts 1 heren team actief is in de recreanten competitie van RECVOL Rivierenland.
De training is op de woensdagavond vanaf 20.30 uur tot ca. 22.00 uur en na afloop wordt er nog gezellig bijgepraat over de alledaagse dingen onder het genot van een drankje en/of een hapje in de kantine waar de prijzen aantrekkelijk zijn voor ieders budget. De thuis wedstrijden zijn ook op de woensdagavond en beginnen om 21.00 uur. De uitwedstrijden worden gespeeld op de avond dat de tegenstander de zaal beschikbaar heeft en dit kan zijn van maandag- t/m vrijdagavond.
Heb je zin om eens te komen kijken op de woensdagavond, of mee te willen doen en (weer) eens een balletje te willen slaan, informeer dan even bij Teunis van Aalst.

Routebeschrijving:
Gewoon de navigatie volgen (als je niet weet waar je exact moet zijn) naar de Jeudestraat 78 te Zoelen alwaar je uitkomt bij de school.  Wij maken gebruik van de gymzaal en als je voor de school staat neem je aan de linkerkant het pad en aangekomen bij de gymzaal neem je de rechter (dubbele) deuren om naar binnen te gaan.

Kozakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.