Home / Verenigingen / Lingeboys

Lingeboys

Contact vereniging Lingeboys (Geldermalsen)

Matthijs Kool
06 2932 1604
lingeboys.recvol@gmail.com

Lingeboys

Informatie:
In 2009 hebben 2 mensen het idee van een gezellige sportavond opgepakt en deze ook georganiseerd. In het begin was het zaalvoetbal, trefbal en volleybal. Langzaam maar zeker werd het steeds meer volleybal vooral omdat de blessuregevoeligheid bij zaalvoetbal wel heel erg hoog lag. Dit werd mede veroorzaakt door het feit dat iedereen fanatiek meedeed.
Vanaf begin 2010 spelen we op dinsdag om de week volleybal van 20.00 tot 22.00 en sluiten we af met even gezamenlijk wat drinken.
Door connecties kwamen we in aanraking met het fenomeen toernooien. Toen dit ons wel leuk leek hebben we bij elkaar gezeten om een naam te verzinnen. Dit moest een pakkende naam zijn die sloeg op onze oorsprong uit Geldermalsen. Het idee Lingeboys is ontstaan. Dit was een pakkende en goed uit te spreken naam. Geldermalsen ligt aan de Linge en de deelnemers allemaal mannen.
Na deelname aan het toernooi leek het een aantal mensen leuk om vaker wedstrijden te gaan spelen. Zeker omdat het niveau van volleyballen steeds beter en leuker werd. Na wat zoeken zijn we bij RECVOL Rivierenland terecht gekomen. Peter Oudejans, secretaris van RECVOL Rivierenland, heeft een avond bij ons meegekeken en uitleg gegeven.
Dit heeft voor van ons de aanzet gegeven 1 team op te geven/in te schrijven bij RECVOL Rivierenland. Vanaf seizoen 2011-2012 spelen we mee met 1 team van 8 mannen.
De leeftijden variëren 23 jaar t/m 50. Allemaal hebben we een kerkelijke achtergrond. We hebben dus 10 tot 15 man die een gezellig avondje (dinsdag) willen hebben en 1 team in RECVOL dat wedstrijden speelt en een aantal avonden traint (donderdag).
Onze sponsoren 2011-2012:
Autobedrijf Van Mourik uit Geldermalsen en Culemborg: www.autobedrijfvanmourik.nl
Bouwbedrijf van Mourik uit Ophemert: www.mourikbouw.nl
Schildersbedrijf Visser uit Geldermalsen: www.visserschilders.nl
Sponsor 2012-2013:
Autobedrijf van Mourik uit Geldermalsen en Culemborg: www.autobedrijfvanmourik.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.