Home / Nieuws / Time Out ’74 1 dames kampioen B klasse

Time Out ’74 1 dames kampioen B klasse

Vrijdagavond 26 april, Ontmoetingscentrum De Paulus te Winssen

Het is zover, Time Out ’74 1 heeft er hard aan gewerkt afgelopen seizoen. Geen enkele wedstrijd verloren en 1 keer een gelijkspel tegen de tweede in de stand Tinnegieter. Een mooi palmares om naar Winssen af te reizen en het kampioenshap te mogen vieren. Weekenders 1 stond klaar om de nodige tegenstand te geven aan Time Out ’74.

Wat op papier een snelle beslissing lijkt te worden, pakt in de praktijk echter heel anders uit. De ploegen houden mekaar in evenwicht. 23 -23 er is niks te voorspellen. De hele wedstrijd gaan de punten heen en weer, strijd tot de laatste punten. Time Out ’74 beseft dit ook en zet de gelederen nog eens strak, gevolg de eerste set wordt gewonnen met 23-25. Een zucht van verlichting gaat door de zaal, het kampioenschap is daar. Vorig jaar moest het team via de PD wedstrijd naar de B klasse, dit jaar hebben ze getoond weer terug te kunnen naar de strijdvaardigheid in de A klasse.

Dat het kampioenschap op zak is wil nog niet zeggen dat de wedstrijd klaar is, ook in de volgende 3 sets was het beeld gelijk aan de eerste, de punten gaan gelijkwaardig heen en weer, de sets kunnen zowel voor Weekenders gewonnen worden als door Time Out ’74.

Het kampioensteam toont echter op de beslissende momenten haar klasse, alle sets worden ondanks de solide tegenstand van Weekenders gewonnen door Time Out ’74. Een terecht kampioenschap gezien het hele seizoen en een mooie aanvulling voor de A klasse, daar spelen echter ook goede teams waar Time Out ’74 alle vaardigheden nodig zal hebben.

Namens het bestuur waren Willeke en Martin aanwezig om de taart uit te reiken. Na een lekker kampioensborreltje is de taart dankbaar in ontvangst genomen.

Tine Out ’74 1 dames van harte gefeliciteerd met het kampioenschap.

Link naar de fotopagina.

Check Also

Voorzitter nieuws 21

De website krijgt groot onderhoud! Het oude programma is verwijderd, de teams worden opnieuw ingedeeld …

Één reactie

  1. Teunis van Aalst

    Dames Time Out 1, gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap in de B klasse en veel succes volgend jaar in de A klasse. Een mooi verslag waarin jullie krachten goed zijn weergegeven. Jullie krachten zullen volgend seizoen nodig zijn in de hoogste A klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.