Home / Nieuws / Phoenix 1 heren kampioen topklasse

Phoenix 1 heren kampioen topklasse

Woensdagavond 17 april Toevershof Varik,

De 1 na laatste wedstrijd in de heren topklasse en de laatste wedstrijd van het competitie seizoen voor Phoenix 1. Een belangrijke wedstrijd, vandaag kan het kampioenschap bepaalt worden.

1 setpunt is voldoende dan is Phoenix 1 niet meer te kloppen door een ander team, echter die moet nog wel gehaald worden. Niet alleen staat Waalkanters strijdvaardig klaar, het spelen in de Toevershof moet zeker niet onderschat worden.

En dat blijkt ook gelijk in de eerste set, ondanks solide spel van Phoenix geeft Waalkanters meer dan goede tegenstand. Maar vooral de zaal, daar moet Phoenix toch zijn weg in vinden. De punten gaan gelijk op, over en weer worden er mooie punten gemaakt maar ook fouten op basis van de zaal. Phoenix kan niet de stempel drukken maar is voldoende overtuigend om met 21 – 25 de eerste set te winnen en het kampioenschap veilig te stellen.

De hattrick in de competitie is een feit, 3 jaar achter elkaar de kampioen in de topklasse, een fraai stukje kwaliteitsvolleybal.

In de tweede en de derde set blijft de tegenstand van Waalkanters constant aanwezig, Phoenix begint wat meer te wennen en in zijn spel te komen, 2e set 16-25 3e set 15-25.

De 4e set toont Phoenix zijn kampioenstatus, met strak spel word de laatste set overtuigend met 12-25 binnen gehaald.

Het bestuur (Peter & Martin) mogen de kampioenen feliciteren en in de kampionsshirts huldigen.

Phoenix van hart gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Link naar de fotopagina.

Check Also

Voorzitter nieuws 21

De website krijgt groot onderhoud! Het oude programma is verwijderd, de teams worden opnieuw ingedeeld …

Één reactie

  1. Teunis van Aalst

    Phoenix heren 1, gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap in de Topklasse. Voor de derde keer op rij en dat is dan ook een mooi resultaat. Helaas geen wisselbeker maar wie weet, kans op wederom de dubbel.
    Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.