Welkom

Helaas is het seizoen voorbij. In de nieuwsbrief staat alle verdere informatie.

Hallo sportliefhebbers

Welkom op de gezamenlijke volleybal website van; RECVOL Rivierenland en Volleybal Maas & Waal. Wij werken samen in een bekercompetitie en de heren Topklasse. Daarnaast voert ieder een geheel eigen beleid voor de reguliere competitie. Er is dus voor ieders wat wils in een grote regio en kijk maar eens verder wat er zoal te beleven valt. Willen jullie iets meer weten over het recreatieve volleybal dan kunnen jullie altijd bellen met (of een mail sturen naar) één van de bestuursleden. Nieuwe teams zijn altijd welkom binnen de regio’s.

Seizoen 2019/2020 is dus helaas voorbij, het enige wat ons nog rest is het eventueel door laten gaan van de voorjaarsvergadering van de adviesledenraad commissie binnen RECVOL Rivierenland. Voorlopig hebben wij deze vergadering verplaatst naar eind mei maar gezien de huidige omstandigheden kunnen wij daar nog niets over zeggen.

De meest actuele wijzigingen, van welke aard dan ook, kunnen jullie vinden op de website. Blijf deze altijd goed volgen.

Teunis van Aalst & Wim van de Logt,

Voorzitters
RECVOL Rivierenland * Maas & Waal Recreanten volleybal

Wim van de Logt
Teunis van Aalst

43 reacties

 1. Bij het openen van een wedstrijd om te kijken wanneer/hoe laat en waar de wedstrijd is krijg ik onderstaande melding:

  Google Maps Platform rejected your request. The provided API key is expired.

 2. Ridder Peter Oudejans.
  Van harte gefeliciteerd met je Koninklijjke onderscheiding. Voor RECVOL Rivierenland heb je al ruim 25 jaar veel werk verzet. Alleen dat zou al een lintje waard zijn. Maar in de volleybalwereld heeft ook GO’97 volop van je inzet mogen profiteren.
  Belangrijk is echter dat jouw interesse en inzetzich veel verder uitstrekte dan het volleyballen alleen. Te veel om hierover op deze plaats uit te wijden.
  Deze felicitatie geldt tevens namens de gehele volleybalvereniging De Driesprong.
  Fantastisch.

 3. Afgelopen vrijdag was het weer eens zo ver. Een bekerwedstrijd van De Driesprong tegen Excelsior. De Driesprong was veel sterker, maar toch ben ik als scheidsrechter geneigd de ploeg uit Rhenen als winnaar aan te wijzen. Niet in punten maar zeker wel wat wedstrijdinstelling betreft. Niet vaak zag ik een verliezend team zo prettig spelen. Geen gemopper of gedoe, steeds elkaar aanmoedigend met gemeende woorden. En bijna leverdedat nog een setwinst op ook. Het mocht niet zo zijn voor Excelsior, maar een eervolle vermelding verdient de ploeg absoluut. En ook na afloop was het erg gezellig met beide teams.

 4. Teunis van Aalst

  Cees, hartelijk dank voor de mooie woorden en het is met plezier gedaan. PLEZIER is ook datgene wat thuishoort in het veld. Voor iedere speler is dan ook de basisregel: de scheidsrechter is de (vriendelijke) baas tijdens de wedstrijd en heeft ALTIJD gelijk, ook al maakt hij (in de ogen van anderen) een fout. Hij of zij staat VRIJWILLIG op de “bok” en doet dit voor ons plezier. Wij kunnen dan ook rustig stellen dat een scheidsrechter minder fouten maat dan de teams die aan het spelen zijn. Veel succes alle deelnemers en nogmaals dank voor de deelname.

 5. Cees van Ingen

  Gisteravond (08.01.2018) mochten zo’n 15 RecVol spelers hun welverdiende oorkonde in ontvangst nemen na te hebben deelgenomen aan de Scheidsrechtercursus 2017. Onder de bezielende leiding van voorzitter Teunis van Aalst hebben we na 2 avonden theorie- en praktijk de fijne kneepjes van ‘het fluiten’ bijgebracht gekregen. We weten inmiddels, dat schermen doorgaans met een degen geschiedt en niet thuishoort op het volleybalveld. Daarnaast zijn er spelsituaties in scene gezet, waarbij we (zonder enig commentaar op de bok) 8 tegen 6 speelden. Kortom, ontzettend veel geleerd en bovenal ook heel veel gelachen. Kortom: RecVol bestuur en Teunis in het bijzonder, ontzettend bedankt voor de zeer geslaagde cursusavonden!

 6. Hans Snellenburg

  Zijn er nog (volleybal)verenigingen die graag meer uren in een zaal willen trainen of spelen, maar geen mogelijkheden hebben in hun eigen accommodatie?
  Volleybal vereniging VIOS uit Deest wil de gymzaal in Deest, die een aantal jaren niet meer in gebruik geweest is als gymzaal, weer nieuw leven in blazen.
  Heeft jouw vereniging behoefte aan meer trainings of wedstrijd uren en is Deest een beetje bij jouw in de buurt, neem dan even contact op met ja.snellenburg@hccnet.nl . VIOS zorgt voor een net, ballen en wat er nog meer nodig is.

 7. Het menu is ook op mobiele telefoons/tablets gewoon aanwezig. De zichtbaarheid moet nog wel verbeterd worden, want de 3 horizontale streepjes (die het uitklap-menu oproepen) vallen niet goed op. Ze zijn inderdaad te vinden links bij/onder het Recvol-logo. Hier (Android mobiel) is het ook gewoon te gebruiken, maar dus alleen wel wat lastig vindbaar. Wordt aan gewerkt!

 8. Op Android mobiel is geen enkel klikbaar item te vinden. Dus ik kom niet verder dan de welkom pagina!!

 9. Ik heb via mijn mobiel ( i-phone ) de site geopend en probeer eens te klikken net onder het RECVOL logo? Op mijn mobiel komt dan aan de linkerkant het menu te staan met alle mogelijkheden. Ik zie graag je reactie op deze (wellicht) oplossing. Groeten, Teunis van Aalst

 10. Op de iPad werkt jullie site niet goed, ik mis het menu en kom dus niet verder dan de homepage…

 11. Teunis van Aalst

  OPROEP: Willen alle teams zo vriendelijk zijn (voor die teams die dit nog niet gedaan hebben) een foto aan te leveren zodat de website zo compleet mogelijk gemaakt kan worden. Deze kan gezonden worden naar wedstrijd@recvol.nl en wij zullen er zorg voor dragen dat deze mooi op de pagina komt. Hartelijk dank voor de snelle toezending.

 12. Beste RECVOL Rivierenland familie.

  Graag wens ik jullie een fantastisch, gezond en sportief 2016 toe!

  Han Helmink

 13. DVC68 uit Deil zoekt volleybal train(st)er

  Wie zijn wij:
  Deilse Volleybal Club: DVC’68 uit Deil
  Een enthousiaste vereniging met vier teams
  – Twee heren en twee dames team
  – Alle teams spelen in de RECVOL Rivierenland (Recreanten competitie)
  – Niveau varieert van hoofdklasse tot en met 2e klasse

  Wat zoekt DVC’68:
  – Een enthousiaste en sportieve train(st)er vanaf 1 september 2015
  – Iemand die ons nog veel kan leren van het volleybalspelletje
  – Iemand die ons 1 x week kan trainen op de maandagavond
  – Wij bieden de trainer een degelijke ondersteuning en vergoeding

  DVC’68 traint op de maandagavond van 19:00 – 23:00 uur.
  Heb jij belangstelling om je als train(st)er aan te melden bij onze vereniging,
  neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur.
  Hij kan alle vragen die je verder nog hebt beantwoorden.

  Roeland van der Plaat (06-22.37.96.37 of roeland@plaatconsultancy.nl)

 14. Gusta van Oosteren

  Er is hard gewerkt voor een prima programma.
  Geniet van een welverdiende vakantie!!!!!

 15. Super goed gedaan en zeer snel het volledige competitieschema Maas en Waal. Topwerk!!
  We zullen alles goed controleren en jullie onze bevindingen deze week berichten. Maar op het eerste gezicht ziet het er prima uit!! Dank je wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.