Home / Foto's / Boemerang Komeet kampioen heren A Poule

Boemerang Komeet kampioen heren A Poule

De kampioenen in de damespoules zijn inmiddels bekend. Deze week konden ook de beslissingen vallen in de herenpoules.

Woensdag 19 april mochten de heren van Boemerang Komeet in Afferden aantreden tegen Blok’69 HA2. Al de hele competitie strijdt het team van Boemerang Komeet om de koppositie met Isala’77 HA2. De laatste speelronde moet de beslissing brengen. In de wetenschap dat Isala een dag later hun laatste wedstrijd speelt wist Boemerang Komeet dat ze bij 2 setwinsten niet meer in te halen zouden zijn.

De 1e set ging met een sterk aanvallend Boemerang Komeet spectaculair van start. Blok deed echter hun naam eer aan waardoor ze zeer verrassend toch een voorsprong namen. Door wat tactische omzettingen van de coach (het hoeft niet altijd hard, met een geplaatste bal scoor je ook) trokken de gasten uit Druten de set toch nipt naar zich toe. Toen ook de 2e set met duidelijke cijfers naar Boemerang Komeet ging kon er al een klein vreugdedansje gemaakt worden. Het kampioenschap was immers een feit.

Dat ze bij Blok als middenmoter de laatste weken toch ook goed bezig zijn bleek wel uit de 3e set. Als je als tegenstander de teugels iets laat vieren, dan krijg je de set om de oren. De 4e set ging ook weer lang gelijk op, maar werd door Boemerang Komeet gewonnen. Er stapten 2 teams met een brede glimlach van het veld. Boemerang Komeet omdat ze zich kampioen mogen noemen en Blok omdat ze een set hebben kunnen afsnoepen van die kampioen.

Omdat in de heren B poule er met 3-1 is gewonnen door The Weekenders HB2 van Siok HB2 valt daar de beslissing op 28 april 2023.

 

Check Also

Word jij onze nieuwe volleybaltrainer?

ISALA ’77 is een dynamische volleybalvereniging in het hart van Maas en Waal in Beneden-Leeuwen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.