Home / Nieuws / Maas & Waal Nieuws / GO’97 Indoor Volleybal Toernooi

GO’97 Indoor Volleybal Toernooi

Beste volleyballiefhebber,

Na twee bijzondere jaren, hopen we als GO’97 dit jaar een oude traditie weer op te pakken. Namelijk de afsluiting van het volleybalseizoen met een Indoor Volleybal Toernooi. We zijn extra blij dat het toernooi dit jaar door kan gaan, omdat we hiermee meteen een feestelijke aftrap geven aan de geplande festiviteiten van ons jubileumjaar, want GO’97 bestaat dit jaar 25 jaar!

Het GO’97 Indoor Volleybal Toernooi is een tweedaags volleybaltoernooi in de avond waar ervaren en onervaren volleyballers het tegen elkaar opnemen. Sportiviteit staat voorop, meedoen is belangrijker dan winnen. De toernooi-avonden zijn dit jaar op 8 en 15 juni en vinden plaats in de Randhorst in Geldermalsen.

Het GO’97 indoor volleybaltoernooi is voor gemengde teams, op elk moment moet er minimaal één dame in het veld staan. Per team mogen maximaal drie personen gelijktijdig in het veld staan die hebben deelgenomen aan de NeVoBo of RECVOL competitie in het seizoen 2021/2022. Met deze maatregelen willen we ervoor zorgen dat het toernooi een recreatief karakter heeft waaraan iedereen kan meedoen.

De flyer van het toernooi is bijgevoegd als bijlage in deze mail. Op www.go97.nl vindt u ook alle informatie. Heeft u vragen, mail ons dan gerust via go97.toernooi.info@gmail.com.

Hopelijk tot 8 en 15 juni!

Met vriendelijke groet,
organisatie GO’97 Indoor Toernooi

INSCHRIJVEN:

Inschrijven kan tot en met 31 mei door een mail te sturen aan go97.toernooi.info@gmail.com met daarin:

  • Naam van het team

  • Contactpersoon

  • Telefoonnummer

  • Niveau (beginner / gevorderd)

Na betaling van het inschrijfgeld van 40 euro op onze bankrekening is de aanmelding definitief. Vermeld a.u.b. “GO indoor” met daarbij uw teamnaam. Bankrekeningnummer NL41RABO 0148 3291 95, t.n.v. volleybalvereniging GO’97 te Tiel.

Met vriendelijke groet,
Aafke Bronts

Check Also

Team zoekt trainer

Wij, ambitieus heren volleybalteam van sportvereniging Olympia uit Ochten, zoeken een train(st)er. Wij zijn een …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.